Емблема кафедри ФХОТМ.Перехід на головну сторінку
Кафедра фізико-хімічних основ технології металів
КПІ ім. Ігоря Сікорського
Новини Гостьова книга Форум Чат Дошка пошани Корисні посилання Адреса


Конференція на кафедрі фізики металів

Якщо вас цікавить розробка новітніх матеріалів та обговорення сучасних проблем матеріалознавства, ласкаво просимо на щорічні міжнародні конференції студентів та аспірантів «До високих технологій на основі новітніх фізико-матеріалознавчих досліджень та комп’ютерного конструювання матеріалів», яка проводить на нашому факультеті. Організаторами цієї конференції є самі студенти кафедри фізики металів, Студентська Рада та Рада молодих вчених кафедри.

В цьому році конференція проходила з 15 до 18 грудня. Кількість учасників була рекордною. Участь приймали студенти і аспіранти з п’яти факультетів НТУУ «КПІ», Національної металургійної Академії України, Національного університету «Львівська політехніка», Черкаського національного університету, Запорізького національного технічного університету, Київського національного університету ім. Т.Г.Шевченко, Криворізького технічного університету, Білоруського державного університету, інститутів НАНУ, Варшавської політехніки, Берлінського технічного університету, Магдебурзького технічного університету.

Було представлено дуже багато доповідей, дуже цікавих і пізнавальних, з яких можна дізнатися про зовсім нові для науки дані.

За результатами чотирьох днів конференції були визначені найкращі доповідачі, які отримали пам’ятні призи (флешки та футболки з логотипом НТУУ «КПІ»). Найкращими виявилися Загородня Олена та Володимирський Ігор.

Проведення таких конференцій сприяє обміну новими результатами, налагодженню зв’язків між молодими науковцями, та, звісно, дає незрівнянний досвід представлення своєї роботи.


Фото


Автор: Бойко Вікторія (ФС-52)
Оціни статтю:
-3-2-10+1+2+3
Рейтинг: 731
Переглядів: 811
Дата: 08.01.2010

Коментарі:
Перейти Перейти